Altid lave priser på toner & blækpatroner

Handelsbetingelser - Vilkår ved handel på inkpro.dk

Bestilling

Varer bestilles i vores webshop og leveres fra dag til dag. Ordrer afgivet inden kl. 16.30 i hverdage (fredag dog inden kl. 15.00) afsendes samme dag, hvis ikke andet er oplyst ved produktet. I tilfælde af forsinkelse eller udsolgte varer får du en besked via mail, så snart vi erfarer, at en vare er udsolgt/forsinket. Bring, GLS og Post Nord leverer som udgangspunkt ikke i weekenden, og disse dage vil derfor ikke tælle med i lovet leveringsdage. Alle kontrakter indgås på dansk. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på køb af varer.


Priser

Alle oplyste priser vises inkl. dansk moms på 25%.
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.


Levering

Privat:

(fragtpriserne gælder til og med 20 kg, såfremt forsendelsen vejer over 20 kg, påregnes der 1 x fragt for hvert ekstra 20 kg)

 

 • DAO365 hjemmelevering*: kr. 35,-
 • DAO365 pakkeshop: kr. 35,-
 • Bring hent selv: kr. 29,-
 • GLS hent selv: kr. 39,-
 • PostNord hent selv: kr. 45,-
 • GLS med omdeling: kr. 63,-
 • PostNord med omdeling: kr. 65,-
 • Afhentning i vores butik i Rødovre: kr. 0,-

 

Erhverv:

(fragtpriserne gælder til og med 30 kg, såfremt forsendelsen vejer over 30 kg, påregnes der 1 x fragt for hvert ekstra 30 kg)

 

 • DAO365 pakkeshop: kr. 35,-
 • PostNord Erhverv med omdeling: kr. 45,-
 • GLS Erhverv med omdeling: kr. 49,-
 • Afhentning i vores butik i Rødovre: kr. 0,-

 

*OBS: Ved køb af særligt store og/eller tunge varer, vil disse varer blive sendt med Danske Fragtmænd til en fragtpris på kr. 325. Dette vil blive oplyst under ”Forsendelse” på selve bestillingssiden, hvor du skal indtaste dine oplysninger og vælge forsendelse. Køber du også andre varer, som ikke overstiger max-vægt og/eller mål for normal forsendelse, vil du selv kunne vælge forsendelse for disse varer.

 

Særlige betingelser ved DAO365 hjemmelevering

*Bestiller du inden kl. 15.30, leveres din pakke som udgangspunkt inden kl. 7 næste morgen. Din pakke lægges i din postkasse hvis muligt, ellers hænges den på håndtaget på din fordør i en vandtæt, sort plasticpose. Bedømmer DAO365 buddet, at det ikke er forsvarligt at hænge pakken ved hoveddøren, omdirigeres den til nærmeste DAO365 Pakkeshop, hvor du selv kan hente den. DAO365 leverer morgenaviser overalt i Danmark og har adgang til de fleste låste opgange i hele landet. DAO365 benytter ikke dørtelefonen og hænger ikke en pakke på døren til en fælles opgang. Du vil blive informeret via sms og e-mail om pakkens forløb. Dog modtager du først en sms efter kl. 7, så de ikke bliver vækket. Det er også derfor, buddet ikke ringer på og beder dig kvittere. Pakken anses for at være leveret, når buddet har scannet den og forsikringsansvar pålægges dig som kunden på dette tidspunkt.

 

Fejl i leveringsadresse

Såfremt kunden ved bestilling har angivet forkert navn og/eller leveringsadresse, og Bring, GLS eller PostNord derfor ikke kan aflevere pakken, vil kunden på ny blive opkrævet fragtomkostninger for genfremsendelse.

Udland

Vi leverer ikke udenfor Danmark, ej heller Grønland eller Færøerne.


Betaling (gebyrfri)

 • Kreditkort - vi trækker først beløbet, når varen afsendes.
 • Faktura
 • EAN nr.

Betalingsbetingelser

Offentlige kunder og virksomheder kan købe varer som beskrevet ovenfor. Betaling via EAN nr. og faktura kræver en oprettet bruger på inkpro.dk og kreditgodkendelse af INKPRO A/S. Betaling skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. INKPRO A/S er berettiget til at beregne renter og rykkergebyrer af den til enhver tid forfaldne betaling med 2% pr. måned indtil det forfaldne er betalt, såfremt betaling sker efter forfaldsdag. Såfremt en kunde ikke betaler det skyldige beløb, anmeldes det automatisk til Nordic Debt Collection, som i samarbejde med RKI indkræver det skyldige beløb.


Reklamationsret

Når du handler på inkpro.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af en vare, når reklamationen er berettiget.
Hvis du ønsker at reklamere over en vare, bedes du kontakte os pr. mail eller telefon, FØR du sender varen.
Send varen i forsvarlig emballage til os på adressen: INKPRO A/S, Islevdalvej 148, 2610 Rødovre.
Vedlæg kopi af ordreseddel med information vedr. reklamationen for hurtigere sagsbehandling. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger - dette gælder også for returlabels udstedt af INKPROA/S.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Klageadgang:

Pr. 15. februar 2016 er der oprettet følgende oplysninger om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her - http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@inkpro.dk.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@inkpro.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler eller er åbnet, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

INKPRO A/S
Islevdalvej 148
2610 Røddovre

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagesendte produkter uden fejl og/el. mangler

Ved indsendelse eller indlevering af produkter, hvor fejlen angivet af kunden ikke konstateres, eller fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten, beregnes et testgebyr på kr. 249,- pr. ½ time inkl. moms, idet der beregnes min. 1/2 time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Produkter som ikke er fra INKPRO A/S bliver sendt til destruering.


Varemærker

Varer sælges under eget mærke, medmindre det fremgår i varebeskrivelsen, at der er tale om en original vare. Varemærker, der nævnes på inkpro.dk, tilhører de respektive ejere og bruges kun til identifikation af varer.


Produkt pris

Vi forbeholder os retten til at åbne rabatpakker for, at vi kan holde den bedst mulige pris.


Falske ordrer

Ordrer, der viser sig at være falske, vil blive politianmeldt.


Gratis printerpatron

Hver gang du bestiller på inkpro.dk, kan du få 1 stk. gratis printerpatron. Desværre kan vi ikke tilbyde dette tilbud til alle printer modeller, men du er altid vekommen til at vælge én fra listen (se her om der findes en gratis patron til din printer). Det eneste, du skal gøre, er at lægge din gratis blækpatron med i indkøbskurven, når du bestiller hér på hjemmesiden. Du kan maks. bestille 1 gratis blækpatron pr. ordre. Du kan benytte tilbuddet hver eneste gang, du handler på inkpro.dk.


SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 • INKPRO A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
 • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

  Modtagelse af beskadiget pakke:

  Erhvervsdrivende kunder er forpligtede til at undersøge varen for synlige transportskader ved modtagelse. Modtager du en pakke, der har synlige tegn på skader under transport, skal du modtage pakken med forbehold, eller alternativt åbne pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet er beskadiget, skal der oprettes en erstatningssag med det pågældende fragtfirma (Bring, Postnord eller GLS). Fragtfirmaet kan evt. være dig behjælpelig med at oprette erstatningssagen. Det er vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.

  Du kan også vælge at nægte modtagelse af en beskadiget pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering.

  Er skaden ikke synlig ved modtagelse, har du stadig mulighed for at oprette en erstatningssag. Dog skal du sørge for at tage kontakt til fragtfirmaet hurtigst muligt, da de efter nogle dage ikke længere vil erstatte en beskadiget vare.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CVR, EAN, land og evt. anden leveringsadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart pånær navn og email, som sendes til Trustpilot.dk, der herefter vil anmode om en anmeldelse af ordreforløbet.
Vælger du forsendelse med Bring, GLS eller Post Nord, videregiver vi leveringsadresse, telefonnummer og email

Personoplysningerne registreres hos INKPRO A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på inkpro.dk er Jesper E. Pedersen.

Som registreret hos INKPRO A/S har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@inkpro.dk


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24-04-18


*Fortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til INKPRO A/S, Islevdalvej 148, 2610 Rødovre. kundeservice@inkpro.dk 38116070

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb:

Bestilt den _________ og modtaget den ______________ ordre nr. _____________

Jeg udnytter min fortrydelsesret fordi:

_____________________________________________________________________________

Printer navn __________________________________________________________________

Forbrugerens navn ____________________________________________________________

Forbrugerens adresse __________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

________________________________________________________

Dato__________________________________

Send venligst denne formular pr. mail til kundeservice@inkpro.dk