Altid lave priser på toner & blækpatroner

Spar penge og hjælp miljøet

UDEN at gå på kompromis

med kvaliteten

Se alle spørgsmål og svar

KLIK HÉR

Miljøtoner og -blækpatroner

Hos INKPRO interesserer vi os for miljøet, og vi tager vores miljøansvar seriøst. Det gør, at vi har indført et nyt bæredygtigt og miljøbevidst genanvendelses-program af tonere og blækpatroner med KODAKs Remanufactured Toner & Ink Cartridges i vores produktportefølje.

KODAK miljøtoner program er baseret på originale tonere og blækpatroner fra store printermærker som fx. HP, Canon, Brother, Epson og Samsung. De originale kassetter er genanvendte, og de er derfor mindre skadelige for miljøet, da der bl.a. ikke skal produceres en ny plastikkassette til blæk og toner indhold.

Læs mere om KODAK miljøtoner programmet – Klik HÉR

KODAK Miljøtoner fra InkPro er certificerede efter ISO 14001:2015 standard

Miljøblæk

Miljøtoner

Om KODAKs miljø-program

KODAKs miljø-program er en moderne og bæredygtig måde, at håndtere brugte tonerkassetter og blækpatroner, hvor du hjælper med at reducere miljøbelastningen. En del af miljøprint-programmet består i, at vores kunder sender de originale og genanvendte blækpatroner retur til INKPRO for at blive genbrugt. Det sker i portofri returkuverter, som vi vedlægger, når du køber dine miljø-blækpatroner hos INKPRO. Der er 3 års KODAK produkt-garanti på de genfremstillede tonerkassetter og 2 år på blækpatronerne. Din printers garanti bibeholdes, når du anvender KODAKs miljøprint produkter.

Æskerne til KODAKs miljøprodukter er fremstillet af FSC-certificeret materiale, og er derved bæredygtige. Læs mere om FSC.org hér. Derudover er KODAKs miljøprint-serie produceret under ISO 14001:2015 ”Environmental management systems” certificerede forhold.

 

Kvaliteten af KODAKs miljø-printerpatroner

KODAKs genfremstillede tonerpatroner er testet og verificeret for at sikre, at printkvaliteten og antal sider, der kan printes, er som det tilsvarende originale produkt. De genfremstillede tonerpatroner giver dig et pålideligt og miljøvenligt alternativ, der reducerer din printers driftsomkostninger.

Produktionen foregår i England under høje kvalitetsstandarder for at sikre konsistente print af billeder. Det inkluderer ligeledes udførlige chip-test, som sikrer 100% printer-genkendelse. Ved at genanvende printerpatroner fra vores miljø-program, er du med til at beskytte miljøet, og bidrage til en mere bæredygtig produktion af forbrugsstoffer til printere.

 

KODAKs historie

KODAK har en lang historie med produktion af kvalitetsprodukter, der går tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor det første KODAK kamera blev opfundet. I dag er KODAK-mærket et af de mest genkendelige mærker i hele verden. KODAK-mærket strækker sig fra fotopapir til industriel digital printteknologi.