Persondatapolitik

Kundedata

INKPRO behandler alle kundeoplysninger/data fortroligt og de bliver på ingen måde videregivet til tredjepart. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger såsom navn, adresse, tlf. nr., e-mail adresse, CVR nr. via vores website, sikrer vi at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Således er du informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Oplysningspligt

Som kunde hos INKPRO kan du altid få en kopi af din ordrebekræftelse. Henvend dig blot til kundeservice på kundeservice@inkpro.dk eller på Tlf. 38116070.


Logstatistik

INKPRO anvender logstatistik med det formål at forbedre brugervenligheden på vores website. Eksempelvis til at frembringe diverse statistikker.


Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren, ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, men derimod oplysninger om brugerens adfærd på et website. F.eks. et indtastet navn i forbindelse med login osv.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Du kan når som helst slette dine gemte cookies på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ’Funktioner’ > ’Internetindstillinger’ > ’Slet cookies’. INKPRO anvender cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktion. Det højner brugervenligheden, idet sitet selv husker hvilke varer der tidligere har været bestilt, samt dine personoplysninger.


Dataansvarlig

INKPRO er ansvarlig for alle data vedr. www.inkpro.dk


Opbevaring af registrerede oplysninger

Personoplysningerne registreres hos INKPRO og opbevares i 5 år (ifl. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysninger transmitteres ikke krypteret, ligesom de heller ikke opbevares krypteret.


Varemærker

INKPRO er et registeret varemærke. Produkt- og virksomhedsnavne på vores website kan være registrerede varemærker og beskyttede firmanavne. Disse anvendes kun til identifikation af produkter.


Download/Kopiering

Download eller kopiering af billedmateriale og/eller tekstmateriale er ikke tilladt.