Altid lave priser på toner & blækpatroner
Her får du hverken slik eller ballade, men derimod FRI FRAGT ved køb over 500 kr

Spørgsmål til KODAK miljø-printerpatroner

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. KODAK miljø-programmet. Finder du ikke svaret på netop dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Kundeservice
Inkpro A/S


Spørgsmål: Hvad går jeres KODAK miljøtoner-program ud på?

Svar: KODAKs miljø-program af tonere og blækpatroner er en moderne og bæredygtig måde, at håndtere dine brugte tonerkassetter og blækpatroner på, hvor du hjælper med at reducere miljøbelastningen.

En del af miljøprint-programmet består i, at vores kunder sender de originale og genanvendte blækpatroner retur for at blive genbrugt. Det sker i portofri returkuverter, som vi vedlægger, når du køber udvalgte miljø-blækpatroner hos INKPRO.


Spørgsmål: Er der garanti på jeres KODAK miljø-blækpatroner?

Svar: Ja, der er 3 år garanti på KODAK miljø-tonere og 2 år på KODAK miljø-blækpatroner. Ligeledes bibeholdes din printers garanti, når du anvender KODAKs miljø-printerpatroner.


Spørgsmål: Hvilke miljø-certificeringer har jeres KODAK miljø-produkter?

Svar: KODAK miljø-produkterne er produceret under ISO 14001:2015’s miljøcertificering. Ligeledes er æskerne til KODAK miljø-tonere fremstillet af FSC.org (Forest Stewardship Council)-certificeret materiale.


Spørgsmål: Hvor produceres jeres KODAK miljø-patroner?

Svar: De produceres i England under høje kvalitets- og ISO 14001:2015 miljø-standarder.


Spørgsmål: Hvordan hjælper jeg helt konkret miljøet ved at købe jeres KODAK miljø-tonere?

Svar: For hver KODAK miljø-toner du køber hos os, sparer du miljøet for 3,8 liter olie i produktionen til fremstilling af en ny tonerkassette.


Spørgsmål: Har miljø-produkterne fra KODAK en ringere kvalitet end de originale produkter?

Svar: Nej, det er der ikke belæg for at sige. KODAK er kendt som et af verdens førende producenter indenfor billedfremstilling.

Produktionen foregår i England under høje kvalitetsstandarder for at sikre konsistente print af billeder. Dette inkluderer ligeledes udførlige chip-test, som sikrer den højeste grad af printer-genkendelse.