Altid lave priser på toner & blækpatroner

Teknisk hjælp - HP

Tilbage til Teknisk hjælp


Hvis din patron melder tom

Når du indsætter kompatible HP printerpatroner, sker det nogle gange, at patronen melder, den er tom. Dette kan dog klares på nogle HP printere nemt og enkelt med denne guide (gælder for Windows):

  1. Sluk HP printeren ved at trykke og holde “tænd/sluk” knappen nede i ca. 5 sekunder

  2. Tænd printeren igen ved at trykke på “tænd/sluk” knappen
  3. Åbn dækslet på HP printeren og installer den kompatible blækpatron
  4. Klik på “Ignorer” på de to dialogbokse med advarsel om udskrivning med tomme blækpatroner, der vises på computerskærmen
  5. Klik på “Start”-menuen på computer og klik på “Kontrolpanel” og “Printere”. Vælg din HP printer, der er sluttet til din computer, og klik på “Preferences”/”Indstillinger”, før du klikker på “Maintenance”/”Vedligeholdelse” vinduet. Deaktiver blækniveauet på skærmen og klik på “OK”

 

Dette virker på mange HP printere, der kører Windows. Nu kan du udskrive igen, du skal dog selv holde øje med blækniveauet og skifte patroner, når der mangler farve på dine udskrift. 

HP patronbeskyttelse

Hvis du oplever at dine kompatible patroner skriver at de er HP beskyttede, skal du følge denne guide for at få dem til at virke optimalt.

Først skal du gå ind på dette link: https://support.hp.com/dk-da/drivers

 

Og derefter følge denne guide:

 

1. Efter du har trykket på ovenstående link, kommer du ind på følgende side, hvorefter du skal søge efter din printer:

 

Efter du har trykket på Find-knappen, kommer følgende side frem, hvorefter du skal downloade fuld-funktions programmet til din printer.

 

Når du har installeret programmet, skal du åbne det og klikke på "Værktøjer", som vist herunder:

 

Vælg derefter fanebladet "HP Patronbeskyttelse", derefter vælg "Deaktiver HP patronbeskyttelse" og tryk "Gem indstillinger". Din printer bør nu kunne udskrive.

<